Veranda’s Janssens, een weloverwogen keuze

De geschiedenis van Veranda’s Janssens

In 1946 startte Constant Janssens met zijn schrijnwerkerij in Lier. De firma Janssens evolueerde en werd in de tweede helft van de jaren 1950 een constructiebedrijf in de serrebouw. Het bedrijf mocht zich beroemen op een sterke reputatie.

Van vader op zoon

In de jaren ’70 werd het familiebedrijf versterkt door zoon Rene Janssens. Het traditionele hout werd vervangen door aluminium, wat de ommezwaai naar verandabouw inzette. In 1996 werd het machinepark sterk uitgebreid met schrijnwerkmachines voor aluminium van de nieuwste generatie en werd de ontwerp- en ontwikkelingsafdeling volledig geautomatiseerd. Peter Janssens, de zoon van René, versterkte het bedrijf op de technische afdeling, waar verdere ontwikkelingen werden doorgezet. Janssens NV benut nu om en bij de 6.500m2 bedrijfsruimte. Het nieuwe millennium luidde een gestage omzetstijging in. In 2011 werd de particuliere bouwafdeling afgesplitst en omgevormd tot Veranda’s Janssens, gespecialiseerd in sleutel-op-de-deur veranda’s.

Alles onder een dak

De firma Veranda’s Janssens heeft een uitgebreid team van aannemers die een brede waaier aan bouwactiviteiten aankunnen. Voor onze klanten bouwen wij instapklare veranda’s van hoogwaardige kwaliteit.

Veranda’s Janssens breidt uit

We vierden de 70ste verjaardag van onze productieafdeling met de opening van een extra productiehal, die maar liefst dubbel zo groot is als de voorgaande hal. Veranda’s Janssens mag zich met recht en rede een van de meest vooraanstaande verandabouwers van het land noemen.