We benutten deze kans om onze batterijen terug op te laden.

Vanaf 02/08 staan we u terug bij met raad en daad over het renoveren van uw woning of het uitkiezen van uw nieuwe veranda.

Wij kijken er alvast naar uit om u terug te mogen verwelkomen in onze toonzaal. Tot binnenkort!

Testimonials

 • Fam. Govaerts - Straetmans
  actieve 50plussers

  Voor ons was het belangrijk om met een lokaal bedrijf in zee te gaan. We wilden ook één aanspreekpunt tijdens de volledige duur van de werken. Dat is bij Veranda’s Janssens totaal geen probleem. We vinden het nu zelfs jammer dat we die knoop niet eerder hebben doorgehakt. Nu genieten we des te meer van onze tuin.

  Het plaatsen van een dakscreen was oorspronkelijk niet voorzien. Tijdens de plaatsing van de constructie merkten we echter snel dat dit geen overbodige luxe zou zijn. De screens zijn niet alleen handig om de warmte buiten te houden, maar ook om hinderlijke lichtinval te voorkomen.

 • Peter en Marianne Van Camp,
  zelfstandigen uit Wommelgem

  Wij werken heel wat uurtjes van thuis uit en ontdekten dat een verandaconstructie toeliet te werken en tevens te genieten van de groene ruimte rondom de woning. De ruim bemeten lichtkoepel boven de kantoorzone maakt het zelfs op minder zonnige dagen bijzonder aangenaam om hier te werken. Gezien een sterk concept voor ons net zo belangrijk was als een zorgeloze realisatie, zijn we erg tevreden over de sleutel-op-de-deur formule die Janssens ons voorstelde.

 • Lieven en Joke Hendrickx,
  gezin met kinderen van Itegem

  Wij opteerden voor een veranda met maximale openheid naar buiten. Zowel de kop- als beide zijkanten kunnen geopend worden. Afhankelijk van de weersomstandigheden spelen onze kids aan de grote tafel in de veranda, gooien ze de zijkant open en verleggen hun speelterrein naar het aanpalend terras of stormen door de dubbele deur naar de tuin. Door de openheid is het gemakkelijk om ze steeds in de gaten te houden vanuit de woning.

 • Gert en Linda Willems, 40-ers,
  renoveerden een woning in Bonheiden

  Een goede ligging t.o.v. ons werk en een eigen tuin waren de belangrijkste criteria bij onze zoektocht naar een woning die in ons budget paste. We vonden ze, maar er was werk aan. We besloten meteen om nieuwe ramen te steken en zo leerde Janssens ons ook de mogelijkheden van hun verandaconstructies kennen. Het voorontwerp maakte duidelijk dat dit dé ideale oplossing was om over een ruime keuken met hedendaags comfort te kunnen beschikken en tevens veel daglicht in de woning te laten doordringen.

 • Jos en Henriette Van Paesen,
  pas gepensioneerd koppel in Lier

  Nu we over meer vrije tijd beschikken, was het onze wens om elke zonnestraal mee te pikken en maximaal te genieten van onze tuin. Een zorgvuldig ontworpen verandaconstructie met aansluiting op een overdekt terras voldoet daar perfect aan. Een bijzonder aangenaam detail zijn de verticale horren, nauwelijks zichtbaar en uiterst efficiënt. De verfijnd geïntegreerde LED-verlichting maakt het in alle seizoenen ook ’s avonds aangenaam vertoeven in onze veranda.