fbpx

Toonzaalbezoek

OPENDEURWEEKENDS 

13 & 14 maart  – 27 & 28 maart  op afspraak

NOCTURNES OP AFSPRAAK donderdag 11 en 25 maart – van 17 u tot 20u

(maak  een telefonische afspraak: 015 31 29 53)

 

Welkom in onze showroom

Bezoek onze toonzaal op een 100% veilige manier. Bij Veranda’s Janssens doen we al het nodige om uw bezoek op een veilige manier te laten verlopen. Mondmaskertjes zijn verplicht bij elke verplaatsing in de toonzaal en er is antibacteriële gel voorzien aan de inkom. Onze toonzaal wordt dagelijks schoongemaakt om het virus ver op afstand te houden.

Tijdens de weekdagen werken wij bij voorkeur op afspraak. Maak snel en eenvoudig jouw persoonlijke afspraak bij één van onze adviseurs. We nemen ruim voldoende tijd om je uitgebreid te woord te staan en je advies te geven bij het traject naar jouw droomproject.

Kies hieronder een datum en moment van voorkeur, wij trachten uw afspraak zoveel mogelijk op het gevraagde moment in te plannen.

U wordt steeds door ons gecontacteerd om uw afspraak te bevestigen.

 

Maak een afspraak

Afspraken zijn enkel nodig tijdens weekdagen, niet tijdens het weekend.

Tijdens de opendeurweekends van 13 en 14 maart – 27 en 28 maart  is het wel nodig om een afspraak te maken. Er zijn tijdens deze weekends meer tijdsblokken mogelijk dan wij kunnen aangeven in het systeem. Indien alle tijdsblokken reeds ingenomen zijn op de kalender, kan je  nog  telefonisch een afspraak trachten te maken.

Voor de nocturnes van 11 en 25 maart kan er enkel telefonisch een afspraak gemaakt worden op 015 31 29 53.

Kalender word geladen......