fbpx

Onze toonzaal is open!

U bent nog steeds welkom om onze toonzaal te bezoeken! Wij zorgen er voor dat dit  op een coronaveilige manier kan gebeuren.

Om de grote drukte te vermijden, werken wij tijdens weekdagen bij voorkeur op afspraak. Dit kan via deze link . Tijdens het weekend is een afspraak maken niet nodig.

Check hier onze openingsuren.

 

Welkom in onze showroom

Bezoek onze toonzaal op een 100% veilige manier. Bij Veranda’s Janssens doen we al het nodige om uw bezoek op een veilige manier te laten verlopen. Mondmaskertjes zijn verplicht bij elke verplaatsing in de toonzaal en er is antibacteriële gel voorzien aan de inkom. Onze toonzaal wordt dagelijks schoongemaakt om het virus ver op afstand te houden.

Tijdens de weekdagen werken wij bij voorkeur op afspraak. Maak snel en eenvoudig jouw persoonlijke afspraak bij één van onze adviseurs. We nemen ruim voldoende tijd om je uitgebreid te woord te staan en je advies te geven bij het traject naar jouw droomproject.

Kies hieronder een datum en moment van voorkeur, wij trachten uw afspraak zoveel mogelijk op het gevraagde moment in te plannen.

U wordt steeds door ons gecontacteerd om uw afspraak te bevestigen.

 

Maak een afspraak

Afspraken zijn enkel nodig tijdens weekdagen, niet tijdens het weekend.

Kalender word geladen......