Skip to main content

Projecten

Lees meer over onze projecten en bekijk de transformatie van voor en na. Ons ervaren team van experten bekijkt elk project zorgvuldig en stelt een realistische planning op. Het eindresultaat: een prachtige veranda die uw interieur en exterieur laten samensmelten tot één harmonieus geheel.

 

Een knappe make-over

Voor dit project was ons team verantwoordelijk voor een volledige uitbouw van de woning. De ruimte kreeg een totale make-over van fundering tot keuken.

Voor de make-over

Onze experten gaven deze oude veranda een totale make-over. De oude ruimte was eerst afgesloten. Na een grondige analyse werd besloten deze open te breken en uit te breiden naar de keuken en leefruimte voor een meer open geheel.

Na de make-over

De oude veranda werd omgetoverd tot een spiksplinternieuwe open ruimte met een nieuwe vloer, keuken en veranda. De ramen bestaan allemaal uit driedubbele beglazing. Dit beperkt het warmteverlies in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Het aluminium van de nieuwe veranda is bovendien roestvrij en vergt een minimum aan onderhoud.

Geïnspireerd? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek tijdens onze WoonDroom-Dagen op zaterdag 3 & zondag 4 juni.

Maak een afspraakLees meer over de WoonDroom-Dagen

Van houten constructies naar hoogwaardige materialen

De materialen maken de kwaliteit van de veranda. Dat besefte ook deze klant. Die besloot om zijn houten veranda te vervangen door een veranda van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. 

Veranda voor renovatie

Voor de renovatie

Deze veranda was nodig aan vernieuwing toe. Hij bestond uit een houten constructie en er was geen doorloop naar de keuken voorzien. 

Veranda na renovatie

Na de renovatie

Onze vakmensen namen deze houten constructie stevig onder handen en werkten met aluminium en glas. Deze materialen zijn van betere kwaliteit en vereisen minder onderhoud. Zo zorgt de nieuwe veranda voor een wezenlijk verschil in isolatie.

De bestaande betonplaat werd behouden, maar de fundering werd wel aangepast. Verder werd ook de scheidingsmuur met de buren opgemetst en voerden onze experten enkele gyproc- en bezettingswerken uit. Tot slot werkten ze het geheel af met een nieuwe vloer in de veranda en de keuken. 

Een kwaliteitsvolle uitbreiding

Te weinig plaats in huis? Met een veranda smelt je huis en tuin harmonieus samen en creëer je extra ruimte. Deze jaren 70-woning kreeg een knappe make-over met moderne aanbouw.

Veranda voor renovatie

Voor de uitbreiding

Dit gezin uit Turnhout besloot om de eethoek verder uit te bouwen op het terras. Op die manier konden ze extra binnenruimte creëren en moesten ze niet meer in een donkere keuken leven.

Veranda na renovatie

Na de uitbreiding

Onze vakmensen hebben de plannen zorgvuldig uitgetekend en de veranda op het voormalige terras geplaatst. Voor de funderingswerken moesten ze eerst een deel van het terras uitbreken. Ook de bestaande achterdeur en het schuifraam werden uitgebroken en de nodige elektriciteits-, gyproc- en vloerwerken werden uitgevoerd om dit prachtige eindresultaat te bekomen.

Niet alleen zorgt de nieuwe veranda voor een luxueuze en moderne uitstraling van de woning. De gebruikte materialen zijn energiezuinig, waardoor de nieuwe veranda goed geïsoleerd is en de totaalwaarde van de woning stijgt.

Is uw veranda ook aan vernieuwing toe?  Contacteer ons voor al uw vragen.

Contacteer ons

Uitbreiding eethoek met stijlvolle veranda

De bewoners van de woning op deze foto hadden nood aan een grotere eethoek. Op de voor en na foto ziet u hoe ons team de woning uitbreidde met een stijlvolle veranda.

Project veranda renovatie voor

Voor de werken

De eethoek van deze woning was te klein en daarom besloten de bewoners om deze uit te breiden met een veranda. Het terras was al aangelegd, maar dit moest deels uitgebroken worden om de funderingswerken uit te voeren. 

Project veranda renovatie na

Na de werken

Dankzij het vakmanschap van Veranda’s Janssens kunnen de bewoners nu volop genieten van hun uitgebreide eethoek met extra wooncomfort. De uitbraak van de achterdeur en het schuifraam maakten een groter geheel van de eetruimte. Ons ervaren team voerde alle elektriciteitswerken, gyprocwerken en vloerwerken uit zodat de veranda werd omgetoverd tot een volwaardige leefruimte. Om ervoor te zorgen dat het terras perfect zou aansluiten bij de nieuwe veranda werd die als kers op de taart nog extra onder handen genomen.

Renovatie veranda en pergola

Plannen om uw veranda of pergola te renoveren? Daar helpen we u graag bij. Op de voor en na foto ziet u hoe de vernieuwde veranda en pergola een mooi geheel vormen met de woning.

Project veranda renovatie voor

Voor de vernieuwing

De bestaande veranda en pergola van deze woning waren aan vervanging toe. Het doel was om meer licht naar binnen te creëren en de vloeren en elektriciteit onder handen te nemen om conform met de huidige regelgeving te zijn. Na vernieuwing

Na de vernieuwing

De vernieuwde veranda en pergola van deze woning zijn nu een ware eyecatcher, Het team voerde eerst een doorbraak naar binnen uit, waardoor er nu veel meer lichtinval is in de woning. De vakkundige uitwerking van de vloeren en elektriciteitswerken zorgt voor een mooi afgewerkt geheel. Het terras werd ook opnieuw aangepakt en perfect geïntegreerd met de vernieuwde veranda en pergola. De bewoners kunnen nu volop genieten van hun vernieuwde buitenruimte, die zorgt voor extra comfort en een verfijndere uitstraling van de woning.

Wilt u ook renoveren? Maak dan een afspraak met een van onze experten en dan bekijken we samen uw project.

Maak een afspraak