Skip to main content
WoonDroom-Dagen bij Veranda's Janssens

Ontdek hoe een veranda een meerwaarde kan zijn voor uw woning tijdens de WoonDroom-Dagen op zaterdag 14 & zondag 15 oktober

Met een veranda kan u ook in het najaar genieten van de laatste verwarmende zonnestralen en het einde van het tuinseizoen. Geniet 365 dagen lang van uw tuin, extra ruimte en heel wat licht. Bij Veranda’s Janssens zijn we al jaren thuis in veranda’s en nodigen we u graag uit om de troeven zelf te komen ervaren tijdens onze najaarsedities van de WoonDroom-Dagen.

Van landelijk tot modern, veranda’s zijn er vandaag de dag in vele vormen en stijlen. Al onze veranda’s staan garant voor: 

  • Extra woonruimte
  • Meer natuurlijke lichtinval
  • Een aantrekkelijkere woning voor potentiële kopers
  • Verbeterde connectie tussen binnen- en buitenruimtes
  • Kwaliteitsvolle materialen die lang meegaan
  • Perfect geïntegreerde ruimte op maat van uw woning

Ontdek tijdens onze WoonDroom-Dagen op zaterdag 14  & zondag 15 oktober hoe een veranda een meerwaarde kan zijn voor uw woning. Lukt het niet om dat weekend langs te komen? Geen paniek, ook op  zaterdag 18 & zondag 19 november zijn het WoonDroom-Dagen bij Veranda’s Janssens.

Praktische info over de WoonDroom-Dagen

WoonDroom-Dagen bij Veranda’s Janssens

Kiezen voor Veranda’s Janssens is opteren voor productie in eigen huis en een kwalitatieve en stijlvolle veranda op maat. Voor elke stijl en budget hebben we een oplossing in petto. Tijdens een 1-op-1-gesprek tonen we u hoe die een meerwaarde kan zijn voor uw woning. Na uw persoonlijke adviesgesprek gaat u naar huis met een concreet plan van aanpak. Het volledige traject kan u hier alvast lezen.

Laat u verrassen door unieke realisaties tijdens een weekend vol inspiratie, creativiteit en vernieuwing. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen terwijl u rustig rondkijkt in onze toonzaal. We voorzien advies op maat in een aangenaam kader.

Praktische info

Geef uw woondroom vorm

Van ruwe hersenspinsels tot concrete woonideeën. Tijdens de WoonDroom-Dagen worden al uw vragen beantwoord en krijgt u meer inzicht in het traject van uw nieuwe veranda. Iedereen is welkom om zich te laten inspireren en aan zijn of haar woondroom traject te beginnen. Op 14 & 15 oktober staan onze experten zowel op zaterdag als zondag voor u klaar in onze showroom in Lier.

📍Mechelsesteenweg 388A, Lier

Onze derde generatie Veranda’s Janssens experten bekijken samen met u de nieuwste ontwerpen en de laatste mogelijkheden. Besluit u uiteindelijk om met ons mee in zee te gaan? Dan zorgen wij dat de realisatie van uw droomveranda in een sterke planning wordt gegoten. Van een inhouse productie op maat tot een zorgeloze plaatsing. Gedurende het hele traject kan u rekenen op de expertise van onze adviseurs.

Download onze brochure

Projecten op maat

Bent u op zoek naar een veranda voor uw woning, maar denkt u dat uw budget niet toereikend is? Geen zorgen, bij Veranda’s Janssens kan u ook terecht voor kleinere projecten. Wij hebben mogelijkheden voor elk type woning, of u nu in een ruime villa op het platteland woont of in een rijwoning in een centrumstad. Onze experten ontwerpen samen met u de perfecte veranda die past bij uw woning én uw budget. We vertellen er u graag meer over tijdens de WoonDroom-Dagen op 14 & 15 oktober of 18 & 19 november.

Praktische info
Bekijk onze projecten