Skip to main content

Ontdek hoe een veranda een meerwaarde kan zijn voor uw woning tijdens de WoonDroom-Dagen

Moderne veranda’s zijn niet meer hetzelfde als die van vroeger. Een aanbouw is nu allesbehalve ouderwets en kan worden gebouwd in elke stijl, van landelijk tot modern. Doordat het idee van de “vier muren” verdwenen is, creëert een aanbouw een ruimtelijk gevoel en biedt het daadwerkelijk meer ruimte. Daardoor krijgt uw woning een grote meerwaarde. Bovendien geniet u met een veranda van Veranda’s Janssens van:

  • Extra woonruimte
  • Meer natuurlijke lichtinval
  • Een aantrekkelijkere woning voor potentiële kopers
  • Verbeterde connectie tussen binnen- en buitenruimtes
  • Kwaliteitsvolle materialen die lang meegaan
  • Perfect geïntegreerde ruimte op maat van uw woning

Ontdek tijdens onze WoonDroom-Dagen op zaterdag 3 & zondag 4 juni hoe een veranda een meerwaarde kan zijn voor uw woning. Bent u nu al benieuwd? Lees dan alvast onze blog.

Maak een afspraak

WoonDroom-Dagen bij Veranda’s Janssens op 3 & 4 juni

Het begin van de zomer is het perfecte moment om uw woondroom te realiseren. Kom op zaterdag 3 & zondag 4 juni naar onze WoonDroom-Dagen en realiseer samen met onze experten uw droomveranda. Tijdens een 1-op-1-gesprek tonen we u hoe die een meerwaarde kan zijn voor uw woning. Na uw persoonlijke adviesgesprek gaat u naar huis met een concreet plan van aanpak.

Laat u verrassen door unieke realisaties tijdens een weekend vol inspiratie, creativiteit en vernieuwing. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen terwijl u rustig rondkijkt in onze toonzaal. We voorzien advies op maat in een aangenaam kader. Maak op voorhand een afspraak zodat een van onze experten een tijdslot voor u kan vrijhouden in zijn agenda.

Maak een afspraak

Geef uw woondroom vorm

Van ruwe hersenspinsels tot concrete woonideeën. Tijdens de WoonDroom-Dagen worden al uw vragen beantwoord en krijgt u meer inzicht in het traject van uw nieuwe veranda. Iedereen is welkom om zich te laten inspireren en aan zijn of haar woondroom traject te beginnen. Op 3 & 4 juni staan onze experten zowel op zaterdag als zondag voor u klaar in onze showroom in Lier.

📍Mechelsesteenweg 388A, Lier

Onze derde generatie Veranda’s Janssens experten bekijkt samen met u de nieuwste ontwerpen en de laatste mogelijkheden. Besluit u uiteindelijk om met ons mee in zee te gaan? Dan zorgen wij dat de realisatie van uw droomveranda in een sterke planning wordt gegoten. Van een inhouse productie op maat tot een zorgeloze plaatsing. Gedurende het hele traject kan u rekenen op de expertise van onze adviseurs.

Download onze brochure

Projecten op maat

Bent u op zoek naar een veranda voor uw woning, maar denkt u dat uw budget niet toereikend is? Geen zorgen, bij Veranda’s Janssens kan u ook terecht voor kleinere projecten. Wij hebben mogelijkheden voor elk type woning, of u nu in een ruime villa op het platteland woont of in een rijwoning in een centrumstad. Onze experten ontwerpen samen met u de perfecte veranda die past bij uw woning én uw budget. We vertellen er u graag meer over tijdens de WoonDroom-Dagen op 3 en 4 juni.

Maak een afspraak