Skip to main content

Woondroom-Dagen bij Veranda’s Janssens

De Woondroom-Dagen zijn het perfecte moment om uw woondroom te realiseren. Dit jaar kan u gedurende 5 verschillende weekends bij ons terecht om de plannen van uw dromen te realiseren. Tijdens een 1-op-1 gesprek met een woonexpert van Veranda’s Janssens laten we uw dromen tot leven komen. Na het inspiratiegesprek gaat u naar huis met een concreet plan van aanpak.

Toets uw ideeën af bij onze experten tijdens een weekend vol inspiratie. Samen bekijken we de plannen van uw droomveranda en bouwen we aan uw toekomst. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen in een ongedwongen en familiale sfeer. We raden aan om een afspraak te maken zodat onze adviseurs een tijdslot voor u kunnen reserveren of kom vrijblijvend langs wanneer het uitkomt.

Maak een afspraak

Geef uw woondroom vorm

Van ruwe hersenspinsels tot concrete woonideeën. Tijdens de Woondroom-Dagen worden al uw vragen beantwoord en krijgt u meer inzicht in het traject van uw nieuwe veranda. Iedereen is welkom om zich te laten inspireren en aan zijn of haar woondroom traject te beginnen. Gedurende 5 weekends staan onze experten zowel op zaterdag als zondag voor u klaar in onze showroom in Lier.

📍 Mechelsesteenweg 388A, Lier. 

Onze derde generatie Veranda’s Janssens experten bekijkt samen met u de nieuwste ontwerpen en de laatste mogelijkheden. Besluit u uiteindelijk om met ons mee in zee te gaan? Dan zorgen wij dat de realisatie van uw droomveranda in een sterke planning wordt gegoten.

Download onze brochure

Voorjaarsedities

Lentekriebels doen inspireren. Realiseer daarom uw droomveranda in de lente en en geniet van een fris project op maat. Meer informatie op onze Woondroom-Dagen:

April: zaterdag 22 en zondag 23 april (10u – 17u)

Juni: zaterdag 3 en zondag 4 juni (10u – 17u)

Najaarsedities

Het hele jaar door zalig vertoeven in uw tuin? Dat kan met een veranda op maat. Onze experts adviseren u graag in een herfstige setting tijdens de Woondroom-Dagen van het najaar:

Oktober: zaterdag 14 en zondag 15 oktober (10u – 17u)

November: zaterdag 18 en zondag 19 november (10u – 17u)

Een unieke beleving op maat

Heeft u vragen over veranda’s, terrasoverkappingen, serres of totaalrenovaties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We maken samen met u een sterke planning op en volgen alles op van start tot finish. Van een inhouse productie op maat tot een zorgeloze plaatsing. Gedurende het hele traject kan u rekenen op de expertise van onze adviseurs. 

Laat u verrassen door unieke realisaties tijdens een weekend vol inspiratie, creativiteit en vernieuwing. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen terwijl u rustig rondkijkt in onze toonzaal. We voorzien advies op maat in een aangenaam kader.

Mogelijkheid tot 1-op-1-gesprek

Tekenen aan uw woondroom vraagt tijd en kennis. Daarom kan u indien gewenst een 1-op-1-afspraak inplannen met een van onze adviseurs. Zij staan u met plezier te woord. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon binnen te lopen wanneer het voor u past. Iedereen is welkom!

Maak een afspraakDownload onze brochure