Skip to main content
Opendeurdag Veranda's

Ontdek hoe een veranda een meerwaarde kan zijn voor uw woning tijdens de WoonDroom-Dagen

Met een veranda geniet u 365 dagen lang van uw tuin, extra ruimte en heel wat licht. Bij Veranda’s Janssens zijn we al jaren thuis in veranda’s en nodigen we u graag uit om de troeven zelf te komen ontdekken tijdens onze informatieve WoonDroom-Dagen.

Van landelijk tot modern, veranda’s zijn er vandaag de dag in vele vormen en stijlen. Al onze veranda’s staan garant voor: 

  • Extra woonruimte
  • Meer natuurlijke lichtinval
  • Een aantrekkelijkere woning voor potentiële kopers
  • Verbeterde connectie tussen binnen- en buitenruimtes
  • Kwaliteitsvolle materialen die lang meegaan
  • Perfect geïntegreerde ruimte op maat van uw woning

Tijdens onze WoonDroom-Dagen ontdekt u hoe een veranda een meerwaarde kan zijn voor uw woning. In de vorm van een ‘opendeurdag’ krijgt u heel wat praktische info over de bouw van een veranda en kan u bij onze experts terecht met al uw vragen. 

In 2023 staan er geen WoonDroomDroom-Dagen meer op de planning, maar hou deze pagina zeker in het oog voor de data van 2024. Want ook dan organiseren we graag weer een aantal weekends waarop we kunnen schetsen aan uw droomplannen. Nu al benieuwd? Reserveer dan alvast uw bezoek op een dag dat het voor u uitkomt via onze afspraakmodule. Wij zorgen dat een expert u dan te woord staat.

Maak een afspraak

WoonDroom-Dagen bij Veranda’s Janssens

Kiezen voor Veranda’s Janssens is opteren voor productie in eigen huis en een kwalitatieve en stijlvolle veranda op maat. Voor elke stijl en budget hebben we een oplossing in petto. Tijdens een 1-op-1-gesprek tonen we u hoe die een meerwaarde kan zijn voor uw woning. Na uw persoonlijke adviesgesprek gaat u naar huis met een concreet plan van aanpak. Het volledige traject kan u hier alvast lezen.

Laat u verrassen door unieke realisaties tijdens een weekend vol inspiratie, creativiteit en vernieuwing. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen terwijl u rustig rondkijkt in onze toonzaal. We voorzien advies op maat in een aangenaam kader.

Ontdek de veelzijdigheid van een veranda

Geef uw woondroom vorm

Van ruwe hersenspinsels tot concrete woonideeën. Tijdens de WoonDroom-Dagen worden al uw vragen beantwoord en krijgt u meer inzicht in het traject van uw nieuwe veranda. Iedereen is welkom om zich te laten inspireren en aan zijn of haar woondroom traject te beginnen. Tijdens onze WoonDroom-Dagen staan onze experts zowel op zaterdag als zondag voor u klaar in onze showroom in Lier.

????Mechelsesteenweg 388A, Lier

Onze derde generatie Veranda’s Janssens experten bekijken samen met u de nieuwste ontwerpen en de laatste mogelijkheden. Besluit u uiteindelijk om met ons mee in zee te gaan? Dan zorgen wij dat de realisatie van uw droomveranda in een sterke planning wordt gegoten. Van een inhouse productie op maat tot een zorgeloze plaatsing. Gedurende het hele traject kan u rekenen op de expertise van onze adviseurs.

Download onze brochure

Projecten op maat

Bent u op zoek naar een veranda voor uw woning, maar denkt u dat uw budget niet toereikend is? Geen zorgen, bij Veranda’s Janssens kan u ook terecht voor kleinere projecten. Wij hebben mogelijkheden voor elk type woning, of u nu in een ruime villa op het platteland woont of in een rijwoning in een centrumstad. Onze experts ontwerpen samen met u de perfecte veranda die past bij uw woning én uw budget. Nu al vragen? Neem dan alvast contact op met onze experts via het contactformulier op de website.

Contacteer onsBekijk onze projecten