Skip to main content

Kiezen voor een veranda is een waardevolle investering op meerdere fronten. Niet alleen verhoogt u hiermee de waarde van uw woning, u verbetert ook aanzienlijk uw levenskwaliteit en wooncomfort. Veel mensen denken dat een veranda enkel in de zomer gezellig is, maar niets is minder waar. Met een veranda van Veranda’s Janssens kunt u het hele jaar door genieten van de extra ruimte in uw huis. Interesse? Bezoek dan zeker onze showroom in Lier.

Contactinformatie

Eindeloos genieten van de zomer

Een veranda biedt de perfecte oplossing voor de Belgische zomers, die soms sneller voorbij lijken te gaan dan we zouden willen. Hoewel die eerste zonnestralen vaak uitnodigend lijken, worden die vaak gevolgd door een onverwachte regenbui of een koude bries. Een veranda is daarom de ideale oplossing om het zomerseizoen eerder te laten beginnen en langer te laten duren.

Buiten het feit dat u droog zit, zorgt een veranda ook voor meer natuurlijke lichtinval in uw huis. Dankzij dubbele of driedubbele beglazing kunnen we de ruimte optimaal isoleren zodat u dagelijks kunt genieten van een zonnige sfeer in uw woonkamer of keuken. Als u daarnaast besluit om te investeren in airconditioning en de juiste zonnewering aanschaft, kunt u de temperatuur nog beter controleren.

Een kleurrijk en gezellig tafereel in de herfst

Wanneer het tijdens de herfstmaanden opnieuw wat kouder wordt, kunt u perfect blijven genieten van uw gezellig ingerichte veranda. Het is de perfecte plek om weg te dromen bij de laatste zonnestralen terwijl u tegelijkertijd droog en warm zit. Geen gezelligere plek om te genieten van de verkleuring van de bladeren in uw tuin.

Laat uzelf wegzakken in een comfortabele stoel met een dekentje, trakteer uzelf op een warme chocomelk en geniet van het kleurrijke uitzicht. De glazen schuifdeuren zorgen er wel voor dat de temperatuur in uw veranda constant blijft.

Uw veranda in de winter: een bron van warmte en licht

Soms lijkt er geen einde te komen aan die koude winterdagen. De meeste mensen krijgen dat gevoel door een gebrek aan natuurlijk licht. Een veranda kan dat voorkomen. Daar geniet u het hele jaar door van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft. Hoewel de warmte van het zonlicht vaak zorgt voor extra warmte, kunt u er ook voor kiezen om te investeren in vloerverwarming. Uw veranda wordt 100% op maat gemaakt en u kunt rekenen op de expertise van onze experten.

Veranda interieur puurs

Een nieuw begin in de lente

Nadat de winter plaats heeft gemaakt voor de lente, worden de dagen opnieuw langer en de bomen weer groener. Maak dit levendige seizoen mee vanaf de eerste rij en word gelukkig van het gefluit van de vogels. Hoewel het weer tijdens dit seizoen soms nog wat onvoorspelbaar kan zijn, zit u altijd droog en warm. Uw veranda is de ideale locatie voor een aperitiefje met vrienden of familie.

Ontdek de mogelijkheden

Helemaal overtuigd van het idee?

Bent u klaar om het hele jaar door te genieten van uw prachtige veranda? Dan helpen wij u graag met de realisatie van uw woondroom. U bent van harte welkom in onze showroom om eens rond te kijken en een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Lees alvast onze blog voor meer info over je traject bij Veranda’s Janssens. Helemaal overtuigd? Maak dan snel een afspraak met een expert via onze website. Tot dan!

Maak een afspraak
Veranda Kampenhout

Ook uw woondroom realiseren? Breng een bezoek aan onze showroom en wij helpen u graag verder.

Maak hier uw afspraak