Skip to main content

5 redenen om te kiezen voor een veranda van Veranda’s Janssens

Droomt u van een leven buiten, met de voordelen van een binnenruimte? Dan is een veranda in ons klimaat nog steeds de beste manier om uw buitenruimte optimaal te integreren met uw binnenruimte. Belangrijk is wel dat u kiest voor kwaliteit en een optimale aansluiting bij de woning. In deze blog geven we u 5 redenen om te kiezen voor een veranda van Veranda’s Janssens.

Contacteer ons

1. De voordelen van een veranda

Hoeveel dagen per jaar kan u in ons land volop genieten van uw terras of tuin? Soms is het te koud, soms te nat, het waait of het is te heet. Een veranda blijft de beste manier om optimaal van uw buitenruimte te genieten. Een veranda maakt een naadloze verbinding tussen binnen en buiten. Het wordt de plek in huis waar u het meeste tijd doorbrengt. Een plek om naar muziek te luisteren, van de stilte te genieten of bij te babbelen met vrienden of familie. Met de ramen open wanneer het kan, gezellig warm achter het raam op koudere dagen of met de zonwering naar beneden op de heetste dagen. Dat laatste is een must bij een zongerichte veranda.

2. Hedendaagse isolatie

De veranda van uw grootouders was wellicht te warm in de zomer en fris in de winter. De hedendaagse veranda’s van Veranda’s Janssens daarentegen zijn optimaal geïsoleerd, voorzien van dubbel of driedubbel glas, verwarming en verluchting, een prima dakisolatie en desgewenst ook zonneluifels of doekzonwering. Naast esthetiek en personalisering is de energiefactor voor ons erg belangrijk. De combinatie van driedubbel glas met onze aluminium profielen zorgt ervoor dat onze veranda’s voldoen aan de strenge hedendaagse bouwnormen.

Voor en na foto veranda

3. Op maat van uw woning

Elke woning en elke situatie is anders. Daarom gaan wij volledig voor maatwerk. We luisteren goed naar uw wensen en werken uw verandadromen tot in de puntjes uit. U kan al heel wat inspiratie opdoen op onze website waar u tal van realisaties vindt. Beter nog is een bezoek aan onze toonzaal in Lier waar u over twee verdiepingen verspreid tientallen mogelijke oplossingen vindt. Die vormen een goed uitgangspunt voor de realisatie van uw droomveranda. Maar we vertrekken even graag van een wit blad en verwezenlijken zo uw unieke project.

Tijdens een 1-op-1 gesprek met een van onze adviseurs laten we uw dromen tot leven komen. Na het gesprek gaat u naar huis met een concreet plan van aanpak.

Maak een afspraak

4. Volgens een realistische planning

Wanneer de plannen klaar zijn, moet u afhankelijk van de oppervlakte en hoogte van de veranda een omgevingsvergunning bekomen of aan de meldingsplicht voldoen. Dit moet vóór de aanvang van de werken gebeuren. Eens dat administratieve gedeelte is afgerond, schiet de verandabouwer in actie. Door onze strikte planning houden we de levertijden zo kort mogelijk. Het bouwproces duurt naargelang het project 2 à 3 maanden. De woning zelf blijft ondertussen perfect bewoonbaar.

5. Hoe wij het verschil maken?

Als familiebedrijf hebben we het voordeel van drie generaties ervaring in de sector. Wij gaan voor een totaalaanpak, een sleutel-op-de-deurformule. Alles begint altijd bij het luisteren naar jouw droom. Vervolgens werken we de plannen tot in de puntjes uit en zorgen we voor een duidelijke planning. Gedurende het hele proces heeft u één centraal aanspreekpunt. Uw projectverantwoordelijke volgt ook het hele proces tot in de puntjes op. Het volledige team achter hem verzorgt alle werken, van fundering tot verlichting.

Ook uw woondroom realiseren? Breng een bezoek aan onze showroom en wij helpen u graag verder.

Maak hier uw afspraak