Skip to main content

Droomt u net als deze inwoners van Berlaar van extra leefruimte? Ons professionele team slaagde erin de woning een kwaliteitsvolle make-over te geven.

Veranda in Berlaar voor de werken

Voor de werken

De bewoners van deze woning in Berlaar kozen ervoor om hun leefruimte uit te breiden met een veranda, inclusief een overdekt terras en pergola. Ook de erker kon een opknapbeurt gebruiken. Ons ervaren team zorgde voor de nodige funderingswerken, vloerwerken, gyproc- en bezettingswerken.

Veranda in Berlaar na de werken

Na de werken

Dankzij de vakkundige realisatie van Veranda’s Janssens kunnen de bewoners nu volop genieten van hun uitgebreide leefruimte met extra woonoppervlakte. Het overdekte terras en pergola geeft de bewoners de vrijheid om het hele jaar door van hun terras te kunnen genieten.

De vervanging en uitbreiding van de erker hebben tot een groter harmonieus geheel geleid, terwijl de vernieuwde keuken naadloos is geïntegreerd met de nieuwe veranda. Tot slot zorgt de toevoeging van triple beglazing in de gevels en het dak, samen met het sunstop glas op het dakglas, voor een optimale temperatuurregulatie gedurende het hele jaar.

Ook uw woondroom realiseren? Breng een bezoek aan onze showroom en wij helpen u graag verder.

Maak hier uw afspraak