Skip to main content

Project op maat: Veranda in Borgerhout

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw huis te voorzien van extra licht en ruimte? Twijfelt u of uw budget wel groot genoeg is en weet u niet of uw huis zich leent tot een extra aanbouw? Bij Veranda’s Janssens kan u rekenen op de 3de generatie experten. Die staan u graag bij in al deze vragen en helpen u met alle soorten projecten. Van grote tot kleine projecten, geschikt voor elk type woning: of u nu in een alleenstaande woning op het platteland woont of in een rijwoning in een centrumstad. 

Ons professionele team ontwerpt samen met u een droomveranda die perfect past bij zowel uw woning als uw budget. In deze blog laten we u zien hoe de renovatie van deze rijwoning in Borgerhout een echte meerwaarde werd voor de bewoners.

Een kwaliteitsvolle woonuitbreiding in Borgerhout

Of u nu in een alleenstaande woning woont in een randgemeente of in een stedelijke rijwoning, bij Veranda’s Janssens geloven we in maatwerk. Elke woning en situatie is anders. We luisteren dan ook nauwgezet naar uw wensen en werken uw woondroom tot in de kleinste details uit.

Een gezin in Borgerhout wou graag genieten van een grotere leefruimte. Wij gingen met dit project aan de slag en creëerden een veranda die perfect integreert in het geheel van de bestaande rijwoning. Niet alleen de veranda werd aangebouwd, en de keuken werd volledig geïntegreerd in de woning. Ons team van experten evalueerde de mogelijkheden en kon met de hulp van een speciale hijskraan een veranda op maat bouwen. Met deze kraan kan men makkelijk bouwmaterialen over een rijwoning hijsen zodat men tijdens de werken zelf niet door het huis zelf. Ideaal voor rijwoningen en kleine huizen dus.

Maak een afspraakDownload onze brochure

Bekijk de transformatie

Naast ruwe verandabouw voerden we voor dit project ook nog een aantal andere werken uit, waaronder vloerwerken, elektriciteitswerken, terraswerken en gyprocwerken. Op die manier konden we een volledige transformatie van de woning realiseren.

 

  • Vloerwerken: De vloeren werden volledig vernieuwd en afgestemd op de nieuwe veranda. Het resultaat zorgt voor een harmonieus geheel van de verschillende ruimtes.
  • Elektriciteitswerken: Een veranda biedt de mogelijkheid om extra elektriciteitspunten te plaatsen. Zo kan u bijvoorbeeld gemakkelijk een buitenkeuken of extra verlichting voor het terras voorzien.
  • Terraswerken: Het terras werd vernieuwd en geïntegreerd in het ontwerp van de veranda. Hierdoor ontstond er een mooie en praktische buitenruimte met een handige doorloop naar de keuken.
  • Gyprocwerken: Gyprocwerken zijn essentieel bij de afwerking van de veranda. Door de gyprocplaten te plaatsen kan de ruimte geïsoleerd worden en krijgt de aanbouw de gewenste uitstraling. Bij dit project werden er gyprocwerken uitgevoerd om de veranda harmonieus met de bestaande woning te integreren.
Veranda in borgerhout

De meerwaarde van een veranda voor uw woning

Een veranda is een investering die een grote meerwaarde kan hebben voor uw woning. Bij Veranda’s Janssens hebben we een oog voor detail en zetten we in op duurzaamheid en kwaliteit. We werken enkel met hoogwaardige materialen en streven naar een perfecte afwerking met aandacht voor de bouwnormen. Zo kunnen we garanderen dat uw veranda niet alleen mooi is, maar ook jarenlang meegaat.

Een veranda biedt diverse voordelen die een huis verrijken. Ten eerste voegt een aanbouw veel licht toe aan de binnenruimte. Door de grote glazen ramen van de veranda, komt er veel natuurlijk licht naar binnen en creëert u een aangename, lichte sfeer in huis. Ten tweede, biedt een veranda extra ruimte. Dit was ook het geval in Borgerhout. De extra ruimte werd gebruikt om de keuken uit te breiden en het terras te integreren met de veranda. Daardoor werd een vlekkeloze overgang van binnen naar buiten gecreëerd. Het eindresultaat? Een huis

Renovatie keuken veranda in borgerhout

Een investering in ruimte, kwaliteit en stijl

Droomt u ook van extra ruimte? Onze vakmensen staan altijd voor u klaar en helpen graag bij de realisatie van uw droomveranda. We begeleiden u doorheen het hele proces, van ontwerp tot oplevering, en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Daarbij houden we steeds rekening met uw wensen en uw budget, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Op onze website vindt u verschillende realisaties die u kunnen inspireren.

Twijfelt u nog of een veranda iets voor u is? Of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze adviseurs staan u graag te woord en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Bij Veranda’s Janssens bent u verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en een uitstekende service.

Contacteer ons

Ook uw woondroom realiseren? Breng een bezoek aan onze showroom en wij helpen u graag verder.

Maak hier uw afspraak