Skip to main content

Nadat het noodlot toesloeg, moest deze woning volledig gerenoveerd worden. Een brand had het huis onbewoonbaar gemaakt. Samen met enkele andere aannemers sloegen we de handen in elkaar en gaven we het volledige huis een welgekomen upgrade. Onze experten ontfermden zich over het buitengedeelte van de woning: de veranda en de pergola.

Voor de werken

Gezien de omvang van de renovatie en de noodzaak om de woning in ere te herstellen was de uitdaging aanzienlijk. Dankzij ons toegewijde team sloegen we er echter in een veranda en pergola te creëren die naadloos aansluiten bij het karakter van de woning en de esthetiek van de omgeving. We begrijpen dat een veranda niet alleen een functioneel element is, maar ook een verlengstuk van uw leefruimte en een plek waar u kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.

Na de werken

Met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken hebben we een nieuwe veranda gecreëerd. Op die manier werd het huis terug in ere hersteld. Dankzij een nauwe samenwerking met alle betrokken aannemers en de expertise van onze mensen binnen hun vakdomein, kunnen we terugblikken op een totaal renovatieproject waarin deze woning nieuw leven werd ingeblazen.

Ook uw woondroom realiseren? Breng een bezoek aan onze showroom en wij helpen u graag verder.

Maak hier uw afspraak