Skip to main content

Bij Veranda’s Janssens zijn we altijd benieuwd naar de unieke verhalen achter elke veranda die we mogen creëren. Deze keer nemen we u mee naar Kampenhout, waar we in april 2023 de woondroom van een jong gezin mochten waarmaken. In deze blog ontdekt u waarom zij voor Veranda’s Janssens kozen en hoe wij erin slaagden hun visie tot leven te brengen. Zelf interesse? Contacteer ons voor een persoonlijke afspraak.

Contacteer ons

Een nieuwe start met een nieuwe veranda

Waarom kiezen mensen voor een veranda? Voor dit jonge gezin uit Kampenhout was het antwoord eenvoudig: ze wilden een frisse start. Hun oude veranda voldeed niet meer aan hun behoeften en ze verlangden naar meer verbinding met hun prachtige tuin. Dit gezin bestaat uit natuurliefhebbers en ‘buitenmensen’ en hun bestaande afdak bood niet voldoende ruimte om echt van het buitenleven te kunnen genieten. Bovendien was het er in de zomer te warm en in de winter te koud om comfortabel te zitten.

Van visie naar realiteit: het ontwerpproces

In dit geval waren het de buren van het gezin in kwestie die via een kennis in contact waren gekomen met Veranda’s Janssens. Dankzij de positieve mond-tot-mondreclame besloot de Kampenhoutse familie een eerste contact te leggen. Door de duidelijke en vriendelijke begeleiding koos het gezin ervoor om met ons in zee te gaan.

Eenmaal die knoop was doorgehakt, begon het spannende proces van het omzetten van hun visie in een tastbare realiteit. Na een bezoek aan de showroom kreeg het gezin meteen een duidelijk beeld van hoe de nieuwe leefruimte eruit zou kunnen zien. Vervolgens gingen onze ontwerpers aan de slag. Bij het uittekenen van de plannen hielden ze zorgvuldig rekening met alle wensen en het budget. Na een paar overleg sessies en een grondige evaluatie van de mogelijkheden werd uiteindelijk afgeklopt op de finale woondroom.

Bekijk hoe het traject eruitziet
Veranda Vlaams-Brabant

Deskundig advies en geduld: de sleutel tot succes

Een van de aspecten waar dit gezin bijzonder tevreden over was, was het deskundige advies dat ze ontvingen gedurende het volledige proces. Onze experten gaven hen waardevolle inzichten over licht, ruimte, screens, airco, lichtstraten en nog veel meer. Deze communicatie was essentieel voor het succes van het project en zorgde ervoor dat het einderesultaat helemaal was zoals gepland.

Het moeilijkste deel van het traject was voor het gezin de werken zelf. Ze kozen ervoor om in het huis te blijven wonen tijdens de plaatsing van de veranda. Het was even tandenbijten aangezien er toch wel wat muren moesten worden afgebroken en ook de woonkamer en de keuken tijdelijk niet beschikbaar waren waardoor ze even moesten improviseren. Gelukkig verliep alles exact volgens de vooropgestelde planning en kon het gezin zich goed voorbereiden.

Service die telt

De afgewerkte veranda werd opgeleverd in april en doet nu dienst als prachtige woonuitbreiding waar het gezin elk seizoen van kan genieten. De kinderen spelen er graag en er is aanzienlijk meer bruikbare ruimte gecreëerd. Zo kunnen ze met z’n allen genieten van deze oase van rust die in geen geval meer lijkt op hun vorige veranda.

Een ander belangrijk element dat dit gezin benadrukte, was de uitstekende service van iedereen bij Veranda’s Janssens. Als er zich problemen voordoen, staat een team meteen klaar om deze snel en effectief op te lossen. Dat geeft gemoedsrust en zorgt voor vertrouwen in hun investering.

Waarom kiezen voor Veranda’s Janssens?

Ook beroep doen op Veranda’s Janssens?

Het verhaal van dit jonge gezin uit Kampenhout toont aan dat een veranda meer kan zijn dan alleen een uitbreiding of vernieuwing van uw huis. Het kan een droomruimte worden waar u elk seizoen van kunt genieten. Bij Veranda’s Janssens streven we ernaar om deze dromen waar te maken en zijn we trots om deel uit te maken van verhalen zoals deze.

Wilt u ook beroep doen op de service van Veranda’s Janssens? Contacteer ons snel en dan bekijken we hoe we ook uw woondroom kunnen realiseren.

Contacteer ons
Veranda tuinkamer kampenhout

Ook uw woondroom realiseren? Breng een bezoek aan onze showroom en wij helpen u graag verder.

Maak hier uw afspraak