Skip to main content

Bij Veranda’s Janssens streven we ernaar om dromen waar te maken en prachtige verhalen te creëren met onze veranda’s. Vandaag nemen we u mee naar Puurs, waar we het verhaal van een bijzonder koppel delen. Deze mensen hebben jarenlang een bakkerij uitgebaat en stonden voor een grote beslissing: verhuizen of verbouwen. Ontdek hoe Veranda’s Janssens hen hielp om hun woondroom werkelijkheid te maken.

Van twijfels naar zekerheid

Dit koppel uit Puurs baatte vroeger een lokale bakkerij uit en stond na de sluiting voor een belangrijke beslissing. Wat gingen ze doen met hun woning na de bakkerij? Hier blijven wonen of elders een nieuwe thuis creëren? Alle twijfels vervaagden toen ze de advertentie voor de WoonDroom-Dagen bij Veranda’s Janssens zagen. De professionele opmaak en de duidelijke boodschap zorgden ervoor dat ze contact opnamen. De eerste stap was nu gezet.

Bent u ook klaar om de eerste stap te zetten? Maak dan een afspraak met één van onze experten en bekijk samen de mogelijkheden.

Maak een afspraak
Veranda extra lichtinval puurs

Een groot project onder deskundige begeleiding

De beslissing was genomen, maar dit was geen klein project. Daarbovenop werd er midden in het project besloten om een deel van de bakkerij toch te behouden en te verhuren aan een andere bakker. Daardoor moesten de plannen herzien worden. Gelukkig was dit geen probleem voor Veranda’s Janssens. Het expertenteam sloeg snel een nieuwe weg in en de werken werden op een nieuwe manier verdergezet. Deze ex-bakkers kozen voor een totaalrenovatie waarbij alles gecoördineerd werd door hun contactpersoon: Geert. Dat zorgde ervoor dat ze zelf ontzorgd werden en ze voor al hun vragen bij iemand terecht konden.

Tijdens het proces ontving dit koppel eerlijk advies van Veranda’s Janssens, vooral met betrekking tot vloerkeuzes en aanpassingen die ze later wilden maken, zoals het toevoegen van een keramisch blad. DSM Keukens, de partner die zorgde voor de keuken, leverde ook uitstekende service. Het bakkersgezin koos bovendien voor vloerverwarming die ook kan koelen. Op die manier genieten ze niet alleen in de winter van de warmte, maar ook in de zomer van verkoeling.

Het volledige project startte in oktober en was eind april klaar. Het wachten was het voor hen meer dan waard want nu genieten ze elke dag van een vakantiegevoel in hun eigen huis. Benieuwd hoe het traject bij Veranda’s Janssens eruitziet? U leest het op onze website.

Lees meer over het traject
Tuin Veranda Puurs

Ook een Woondroom realiseren?

Dit verhaal uit Puurs toont aan dat een veranda meer kan zijn dan alleen een uitbreiding van uw huis. Het kan uw huis nieuw leven inblazen en ervoor zorgen dat u opnieuw verliefd wordt op uw leefruimte. Bij Veranda’s Janssens zijn we er trots op dat we deel uitmaken van verhalen zoals deze. Wilt u ook dat uw woondroom werkelijkheid wordt? Neem dan contact met ons op. We staan klaar om uw visie tot leven te brengen.

Contacteer ons
Veranda interieur puurs

Ook uw woondroom realiseren? Breng een bezoek aan onze showroom en wij helpen u graag verder.

Maak hier uw afspraak