Skip to main content

Bij Veranda’s Janssens hebben we het voorrecht om de dromen van verschillende families waar te maken. Deze keer nemen we u mee naar Walem, waar we in de lente van 2023 de woondroom van een enthousiast gezin verwezenlijkten. In deze blog ontdekt u waarom zij kozen voor Veranda’s Janssens en hoe wij na jaren van renovaties hun woondroom afwerkten. Geïnspireerd? Contacteer ons voor een persoonlijk gesprek.

Contacteer ons

Licht aan het einde van de renovatietunnel

Dit gezin van vier besloot een aantal jaar geleden een huis te kopen in Walem. Elk jaar voerden ze volgens een vooropgesteld plan een aantal renovatiewerken uit. Op die manier kwamen ze stap voor stap dichter bij hun woondroom. 

Toen het tijd was om de veranda aan te pakken, zochten ze online welke firma’s hen hierbij konden helpen en kwamen ze voor het eerst in contact met Veranda’s Janssens. Niet veel later bezocht het gezin de showroom in Lier en besloten ze met ons in zee te gaan. Het grootste voordeel van deze samenwerking was dat de renovatie gezien werd als een totaalproject waarbij de schuiframen meteen mee werden aangepakt.

Veranda's Janssens terras veranda

De laatste werken voor de realisatie van hun woondroom

In april 2023 startte een team van bouwexperten met de afbraak van hun oude veranda. Dit ontwerp paste niet meer bij de nieuwe stijl van het intussen gerenoveerde huis. Aan de hand van een gedetailleerde schets en een duidelijk vooropgesteld doel werd een veranda gebouwd die volledig voldeed aan hun verwachtingen.

Dit gezin uit Walem was zeer tevreden met het resultaat. In juni werd het project  opgeleverd en werden de dromen werkelijkheid. De nieuwe veranda biedt nu de ideale plek voor het gezin om samen te eten en van het buitenleven te genieten.

Ontdek ons aanbod

Het totaalpakket: van afbraak tot vernieuwing

Bij Veranda’s Janssens streven we naar totaaloplossingen. Voor dit gezin betekende dat niet alleen het vernieuwen van de oude veranda, maar ook het aanpassen van de schuiframen en het afwerken van het geheel. Het volledige project, van afbraak tot vernieuwing, werd nauwgezet uitgevoerd, waardoor de veranda naadloos integreert in hun vernieuwde woning.

Om de warmte buiten te houden, koos het gezin voor zonneschermen, waardoor ze in alle comfort van hun veranda kunnen genieten, ongeacht het weer. De nieuwe veranda heeft niet alleen esthetisch bijgedragen aan de woning, maar ook functioneel, waardoor ze het hele jaar door heerlijk kunnen vertoeven in hun afgewerkte woondroom.

Bekijk hoe het traject bij Veranda's Janssens eruitziet
Zonnescherm veranda veranda's janssens

Realiseer zelf uw woondroom

Dit gezin uit Walem bewijst dat een veranda meer is dan een uitbreiding. Het is een investering in levenskwaliteit. Een realisatie van uw woondroom. Als u ook droomt van een vernieuwde veranda, neem dan snel contact met ons op. We bekijken graag samen hoe we uw woondroom kunnen realiseren.

Contacteer ons
Woondroom Veranda's Janssens terras met veranda in tuin

Ook uw woondroom realiseren? Breng een bezoek aan onze showroom en wij helpen u graag verder.

Maak hier uw afspraak