Skip to main content

Vroeger was een veranda gewoon een uitbouw aan uw woning, een ruimte die met één gevel aan uw huis werd geplakt. Daardoor was de overgang van binnen naar buiten vaak enorm groot. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk met maatwerk en is een moderne veranda niet alleen een uitbreiding van uw leefruimte, maar ook een naadloze integratie met uw woning. In deze blog bekijken we hoe een moderne veranda een volwaardige leefruimte kan worden. Zo kan u extra tijd doorbrengen in uw thuiskantoor, een gezellige zithoek of een ruime keuken zonder uw eigenlijke huis hiervoor te moeten verlaten. Interesse? Boek een 1-op-1-gesprek met één van onze experten en bekijk samen de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Geen aanbouw, maar een uitbreiding

Dankzij geavanceerde technologieën zijn we nu in staat om verandasystemen volledig aan te passen aan de architectuur van uw woning. Daardoor verdwijnt de traditionele zichtbare scheiding tussen binnen en buiten. Nu creëren grote glaspartijen een harmonieuze eenheid tussen uw huis en de veranda. Deze naadloze overgang draagt bij aan het buitengevoel, ongeacht het seizoen.

Moderne verandasystemen bieden tal van mogelijkheden voor het creëren van uw ideale leefruimte. Elk project is maatwerk en daarom stellen we een uniek plan van aanpak op waarbij u telkens terecht kan bij uw persoonlijk aanspreekpunt. Aan de hand van een gedetailleerde planning kunnen we uw plan nauwgezet opvolgen en uitvoeren. Al onze experten zijn in-house en bouwen mee aan uw woondroom. Kom zeker eens langs in onze showroom en bekijk alle opties. Nu al benieuwd hoe uw droomveranda eruit kan zien? Bekijk alvast enkele projecten op onze website.

Bekijk enkele projecten
Veranda glas keuken eettafel

Enkele voordelen van een moderne veranda

Aan deze nieuwe architecturale technieken zijn heel wat voordelen verbonden. Bovenop het feit dat u geniet van een harmonieuze samensmelting van buiten en binnen kan u ook profiteren van:

  • Een groter ruimtegevoel: Moderne veranda’s zijn synoniem aan overvloedig natuurlijk licht. Het resultaat is een gevoel van ruimtelijkheid, zelfs in een compacte veranda.
  • Het hele jaar door genieten: Dankzij grote glaspartijen geniet u van passieve verwarming. In de winter zorgt de zon voor extra warmte en in de zomer zorgen zonwering en airconditioning voor comfort.
  • Een meerwaarde voor uw woning: Een veranda is de ideale manier om binnen en buiten te verbinden. U verhoogt uw wooncomfort en geniet van meer zonlicht door de vele ramen.

Bij Veranda’s Janssens tekent u voor kwaliteit en een uitbreiding die optimaal aansluit bij uw woning. Benieuwd hoe uw traject bij Veranda’s Janssens eruit kan zien? Bekijk dan zeker onze blog.

Bekijk het traject

Ontdek de eindeloze mogelijkheden

Wat uw plannen ook zijn, een moderne veranda kan aan al uw behoeften voldoen. Of u nu droomt van een extra grote keuken, een gezellig salon, een speelkamer of zelfs een atelier. De bestemming van de extra ruimte kan een belangrijk argument zijn voor de inrichting en grootte van uw veranda.

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek met één van onze experten. Zo kunnen we u helpen bij het tekenen van de juiste schetsen en het concretiseren van de eerste ideeën. Maak snel een afspraak online voor een 1-op-1-gesprek of kom langs in onze showroom wanneer het u past. 

Maak een afspraak
raampartij veranda vergroting leefruimte

Ook uw woondroom realiseren? Breng een bezoek aan onze showroom en wij helpen u graag verder.

Maak hier uw afspraak